Project Description

Neem contact op

Impregneren

Gevel impregneren. Door uw gevel te impregneren voorkomt u schimmel op uw gevel of vochtproblemen in huis doordat de gevel het huis niet beschermt tegen de hevige regenbuien. Logisch dat u dit zo snel mogelijk en op een makkelijke manier wilt voorkomen. Laat uw gevel impregneren en voorkom problemen.

Kosten gevel impregneren. De ene dag een regenbui en de dag erna gaat het ook nog eens vriezen. Allemaal niet bevorderlijk voor uw gevel. Door het impregneren van uw muur kan uw gevel hier beter tegen en zullen schimmel- en vochtproblemen verleden tijd zijn. Voordat u een specialist inschakelt, wilt u weten wat het u gaat kosten om uw gevel te impregneren. Kijk voor een indicatie naar de onderstaande tabel.

Werkzaamheden gevel impregneren Gemiddelde prijs per m² (incl. btw, arbeids- en materiaalkosten) Gevel reinigen Vanaf € 5 Impregneren Vanaf € 6,50

Voordat u uw gevel laat impregneren, is het van belang dat eerst de gevel wordt gereinigd, zodat er geen laag vuil tussen uw muur en de impregneerlaag zit. Niet alleen voor het impregneren van uw muur, maar ook voor het reinigen wordt aangeraden om een specialist in de arm te nemen. Voor deze werkzaamheden wilt u natuurlijk niet meer betalen dan nodig is.

Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.